Un petit descans

Aquesta setmana és la primera, des que vam presentar el nou CD+DVD PROTESTA, que no tenim concerts. Un petit descans que executem pensant ja en les actuacions que farem properament, amb moltes dates al País Valencià (podeu veure-les totes a la nostra agenda).

Mentrestant, us recordem que el nou CD+DVD el podeu trobar a totes les botigues de música (les que queden…) d’arreu dels Països Catalans. També el podeu adquirir a través de la xarxa. Per veure tots els llocs on el podeu comprar o escoltar, podeu accedir a aquest enllaç. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s