PROTESTA que camina

Bon dilluns, guapos i guapes! Hem viscut una setmana molt intensa. En els darrers 7 dies ens han passat un munt de coses que no oblidarem mai. Hem gaudit de la proximitat i el caliu del Teatre Micalet de València, hem reivindicat la memòria de Maria Mercè Marçal a Viladecans, hem conegut els carrers més estrets de Marganell, i hem cantat davant de més de 100.000 persones, al costat de Lluís Llach. Gràcies, de debò, per ser-hi sempre!

Però la PROTESTA no descansa, ja ho sabeu. I aquesta setmana l’escampem, com sempre, perquè no parem:

dj. 23/10/2014 – Llagostera
dv. 24/10/2014 – Reus (entrades: aquí)
ds. 25/10/2014 – Guardamar de la Safor (amb Pau Alabajos)

Més informació (hores, entrades i llocs) a la nostra agenda.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.