Estem preparades

Ens acostem a la data simbòlica del diumenge 9 de novembre, on els i les catalanes del Principat de Catalunya estem convocades a votar per tal de decidir el nostre futur. Esperem que aquesta acció de democràcia col·lectiva suposi l’inici de la reconstrucció de la totalitat del nostre poble, de la nostra nació. Pensant i actuant amb l’horitzó de sobirania plena pels Països Catalans, us animo a desbordar les urnes, i a convertir el 9N en una jornada reivindicativa de caràcter massiu. Aquesta setmana, sembrarem la PROTESTA a Matadepera (divendres) i Martorell (dissabte). Podeu consultar hores i llocs a la nostra agenda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s