Aquest Nadal, regala ‘PROTESTA’ i ‘Paraules per a Gaeta’!

Bon diumenge! S’acosten les dates nadalenques, i els més menuts de casa ja compten amb delit els dies que li manquen al calendari per arribar a algunes de les nits més esperades. I nosaltres, aprofitant aquesta proximitat, us volíem fer una proposta. Què us sembla si, aquestes festes, regaleu una mica de cultura? Podeu regalar poesies, cançons, novel·les, pel·lícules, concerts… De fet, podeu regalar el que més us vingui de gust, o allò que més il·lusió creieu que pot generar. A nosaltres ens encantaria que regaléssiu cultura, perquè voldria dir que la màgia del diàleg, de compartir, encara és present, i que els valors més humans, intrínsecament connectats amb la justícia, la cooperació i la solidaritat, governen la celebració d’aquests dies que vénen. Podeu regalar el nostre últim CD+DVD PROTESTA, i podeu regalar el nostre primer llibre Paraules per a Gaeta.

El CD+DVD PROTESTA el podeu comprar a qualsevol botiga de discos d’arreu dels Països Catalans (aquí teniu una llista de tots els punts de venda). El llibre Paraules per a Gaeta el podeu adquirir a qualsevol llibreria (i també des de la nostra botiga).

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada