Descarrega els nostres discos!

DescàrregaBon inici de setmana a tothom! Comencem aquest dilluns amb energia. Dissabte tenim concert a Xàtiva (mira tots els detalls a l’agenda), i avui volem començar el dia compartint amb vosaltres el que creiem que és una bona notícia: ja podeu descarregar-vos gratuïtament una part important de la nostra discografia! Ahir a la nit vam habilitar la descàrrega lliure de 4 dels 5 discos que hem editat. Això vol dir que, ara per ara, podeu aconseguir, des d’aquest lloc web, de manera directa i en format mp3, els següents treballs:

Com podeu descarregar-vos aquests discos? És molt senzill. Només cal que cliqueu als enllaços que apareixen al costat de cada títol. També us els podeu descarregar accedint a la nostra secció de discografia, triant algun d’aquests treballs, i clicant damunt la icona de descàrrega. Creiem que la música ha d’estar a l’abast de tothom, i és per aquest motiu que la posem a disposició de totes aquelles persones que la vulguin escoltar. Descàrrega lliure vol dir diàleg i compartir.

En les properes setmanes, posarem en descàrrega gratuïta el nostre últim disc PROTESTA.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.