Aquest Nadal, regala música i lletres!

Aquest Nadal, regala música i lletres! Aquest Nadal, regala el nostre últim CD+DVD PROTESTA! Aquest Nadal, regala el llibre de relats Paraules per a Gaeta. Si esteu interessats en regalar o compartir algun exemplar de l’últim disc, us assegurem que el podreu trobar a qualsevol botiga dels Països Catalans. També el podeu adquirir a la nostra botiga virtual, o a través de tots aquests punts. Si voleu regalar o compartir algun exemplar del meu primer llibre, el podreu comprar a qualsevol llibreria, també a través de la nostra botiga, o directament al lloc web de la nostra editorial. Moltes gràcies per regalar cultura! Ah! I BON NADAL! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s