Un balanç d’aquest 2014 que se’ns en va

S’acaba el 2014. Possiblement, l’any més especial de la nostra vida professional. Han passat moltes coses. Hem conegut a persones increïbles, i hem vist com la força dels col·lectius tornava a donar-li importància a la cultura, transportant-la allà on va nàixer; als nostres carrers. Hem celebrat el nostre desè aniversari damunt dels escenaris, i hem tingut el goig de fer-ho davant d’una sala plena a vessar. Hem enregistrat aquesta celebració i l’hem convertit en DVD. I hem acompanyat aquest vídeo en directe amb deu noves cançons gravades a l’estudi. Hem editat el nostre 5è disc, i li hem posat un nom senzill i contundent: PROTESTA. En sis mesos se n’han venut més de 2.000 exemplars, i nosaltres, per dins, som fets d’eufòria, d’agraïment, d’esperança i de tendresa. Però també estem fets de lluita i puny tancat. En tot aquest 2014 hem dut a terme un total de 109 actuacions, hem recorregut milers i milers de quilòmetres explicant aquest ofici arreu dels Països Catalans, i hem tingut la possibilitat de compartir el cadafal amb persones bellíssimes que ens han ensenyat a entendre què vol dir amor i també tenir enemics.

Moltes gràcies per ajudar-nos, un any més, a fer realitat aquest humil somni d’explicar-nos i relatar-nos amb les cançons.

Moltes gràcies per compartir-ho. Els nostres millors desitjos per a vosaltres.

Que aquesta nova volta de calendari ens ompli de voluntat per transformar tot allò que ens envolta, i transformar-nos, convertint-nos en protagonistes d’una història que només podem escriure nosaltres. Per això, posarem la cultura al servei d’aquest poble, que batalla incansablement per atrapar l’horitzó de plena sobirania.

Feliç 2015 de tendresa i solidaritat!

Voler l’impossible ens cal,
i no que mori el desig.
Marià Villangómez

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada