Ja pots descarregar-te el disc “PROTESTA”!

Benvolgudes i benvolguts.

Aprofitant que vivim dies de festivitat, per fi hem habilitat la descàrrega del nostre últim disc PROTESTA. Podeu descarregar-vos aquestes noves cançons a la secció de descàrregues, o també des de la pàgina del disc a la discografia.

Us recordem que aquest és un projecte musical autogestionat, i que us agrairem que feu difusió de les noves cançons. De la mateixa manera, el nostre espai de treball són els concerts, i serà un plaer gran poder compartir aquestes composicions amb vosaltres a les nostres actuacions.

Tot i tenir les cançons en format digital, PROTESTA, a més a més del CD, també inclou un DVD (10 anys: en directe), amb un concert amb banda gravat en directe el gener de 2014 a la sala Luz de Gas de Barcelona. Si voleu col·laborar amb nosaltres, podeu comprar PROTESTA en aquests punts de venda i, per descomptat, a les nostres actuacions.

La cultura, sense gàbies!
Moltes gràcies!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.