Descarrega gratuïtament el nou disc “PROTESTA”!

Bon dimarts a tothom! Hem habilitat la descàrrega del nostre últim disc PROTESTA. Podeu descarregar-vos aquestes noves cançons a la secció de descàrregues, o també des de la pàgina del disc a la discografia.

Tot i tenir les cançons en format digital, PROTESTA, a més a més del CD, també inclou un DVD (10 anys: en directe), amb un concert amb banda gravat en directe el gener de 2014 a la sala Luz de Gas de Barcelona. Si voleu col·laborar amb nosaltres, podeu comprar PROTESTA en aquests punts de venda i, per descomptat, a les nostres actuacions.

La cultura, sense gàbies!
Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s