Cesk Freixas ofereix de franc la descàrrega del seu darrer disc

(Notícia extreta de Vilaweb)

‘Protesta’ es pot descarregar des de la web del músic

El músic penedesenc Cesk Freixas ha decidit de fer un regal de Reis als seus seguidors: ofereix des d’ara la descàrrega lliure i gratuïta de les cançons del seu últim disc. ‘Protesta’ es va editar el mes de maig de l’any passat i que ja se n’han venut uns dos mil exemplars. La descàrrega del disc es pot fer des de la web de Freixas, en aquesta pàgina.

És el cinquè disc seu i apareix ara que compleix deu anys de trajectòria. És el més contundent i orgànic de la seva discografia i representa un retorn a les arrels reivindicatives.

Freixas, que el 2013 s’estrenava com a narrador amb el llibre ‘Paraules per a Gaeta’ (Tigre de Paper), reivindica en aquest darrer disc els orígens de la cançó d’autor. A més, ‘Protesta’ inclou també un DVD amb l’enregistrament del concert del desè aniversari que va fer l’any passat a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.