Premis Enderrock i concert a Barcelona

premisSempre hem estat agraïts amb el vostre suport. Sempre. Han passat 11 anys des que aquest petit projecte musical va començar, i tot aquest temps ens hem sentit enormement acompanyats. És gràcies a vosaltres, en definitiva, que podem compartir les cançons, i cantar-les per a la nostra geografia. Una vegada més, com tantes facin falta, us hem de dir “gràcies”, perquè ho heu tornat a fer possible. Hem passat a la fase final dels Premis Enderrock, i hi estem nominats en 6 categories (millor disc de cançó d’autor, millor cançó de cançó d’autor, millor artista, millor directe, millor DVD documental musical i millor portada de disc).

Si ens voleu seguir acompanyant i ajudant, podeu votar-nos en aquesta última ronda i, per a fer-ho, teniu temps fins el dia 10 de febrer. Aquí us deixem l’enllaç per si ens voleu donar un cop de mà i votar-nos: http://www.enderrock.cat/premis/?IDdiari=1&rewrite=premis

Per acabar, us recordem que el dijous 5 de febrer presentem el nou disc PROTESTA a L’Auditori de Barcelona, amb un concert que començarà a les 21.00 hores de la nit, i que durem a terme amb tota la banda, amb la col·laboració specialíssima del poeta Roc Casagran! Podeu comprar les entrades (des de 8€) en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada