Hem guanyat el Premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4! Milers de gràcies!

Amics, amigues… us hem d’anunciar que hem guanyat el Premi Disc Català de l’Any que organitza Ràdio 4! Estem molt contents, desbordats d’alegria, i immensament emocionats pel suport que hem rebut aquests últims dies. Per la complicitat. Pel compromís cap a aquest petit projecte musical. I perquè és gràcies a vosaltres, i per a vosaltres, que avui ho celebrem. Milers de gràcies, de tot cor.

Captura logorne_radio4
Anecdòtica és la competició. Simbòlic, el premi. Lluny de voler competir amb tantes i tantes propostes que estimem (Txarango, Zoo, Els Amics de les Arts, Oques Grasses, Brams, Coriolà, Guillem Roma, Mazoni i Projecte Mut), el que ens emportem de tot això és l’energia i la xarxa que s’està creant en l’escena de la música cantada en la nostra llengua.

Haver guanyat aquest guardó ens dóna forces per a seguir apostant per la cançó de protesta, per a seguir entenent que la cultura pot i ha de ser un vehicle que ajudi a construir un relat que parli de nosaltres, del nostre temps, de la nostra terra, dels nostres patiments, però també de les petites esperances, les derrotes que ens afonen, i les victòries col·lectives que ja hem començat a fer caminar.

Us esperem el divendres 27 de febrer a la gala d’entrega del premi. Podeu demanar la vostra invitació aquí.

Moltes gràcies, de tot cor.

https://i0.wp.com/www.disccataladelany.com/wp-content/uploads/2015/01/Jordi-Ninus.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s