“PROTESTA”, el nostre 5è disc

Ahir vam rebre la notícia que havíem guanyat el Premi Disc Català de l’Any organitzat per Ràdio 4. Ens fa moltíssima il·lusió, perquè és el guardó més antic que s’atorga a la música cantada en la nostra llengua, i perquè hem comptat amb el suport de milers de persones que ens han donat la seva confiança en la votació popular.

El disc PROTESTA és el nostre 5è treball discogràfic, i va sortir al mercat el passat mes de maig de 2014. Si vols veure informació del nou disc PROTESTA, així com els punts de venda i els llocs on el pots escoltar, t’ho detallem aquí, en aquest enllaç. Moltíssimes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s