Eduardo Galeano

Ha mort Eduardo Galeano. Molts de nosaltres hem construït un univers literari a partir del seu abecedari. Amb Galeano naixia el relat social de la lucidesa, la tendresa i la solidaritat. El relat necessari per entendre la lluita antiimperialista d’Amèrica Llatina, i el traspàs cap al nou mil·lenni d’esperances i noves albes. Galeano ha sigut un fotògraf de paraules. Ha sigut un professor de matèries infinites. Galeano ha sigut, per damunt de tot, la dignitat. Dies i nits d’amor i de guerra.

Et trobaré a faltar, mestre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s