Aquest Sant Jordi, “Paraules per a Gaeta”

Fa un any i mig vaig tenir la oportunitat de publicar, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper, el meu primer llibre. El vaig titular Paraules per a Gaeta, en un intent que Gaeta es convertís en aquell espai col·lectiu anhelat, on la tristesa i la precarietat ja han sigut desterrades. Ha sigut una experiència molt intensa, emocionant. El llibre ha arribat a la segona edició, i és un passada haver pogut compartir amb tanta gent els 150 relats que l’integren. Si demà, que és 23 d’abril, Sant Jordi, us ve de gust regalar-lo, per a mi serà un plaer immens. Moltes gràcies!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=j1IpxATp6QI]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s