Demà divendres, concert a Vilafranca del Penedès

Demà divendres, a les 23.59 hores (ni un minut més, ni un minut menys), presentarem les cançons del nostre repertori al restaurant El Forat del Pany de Vilafranca del Penedès. Fa molt de temps que no hi passem, i ens fa moltíssima il·lusió retornar a l’escenari dels orígens: el Forat del Pany és dels primers espais que va acollir les nostres cançons just quan començàvem a ensenyar-les a les comarques del Penedès. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat. Us recomanem que reserveu taula per a sopar: 93 892 42 36.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s