Demà dijous, concert a Banyoles!

CESK FREIXAS
MÚSIQUES MODERNES
Dijous 12/11/2015
21 h – Ateneu Bar
Gratuït
PRESENTACIÓ DEL DISC PROTESTA

Protesta (Temps Record, 2014) és el cinquè treball discogràfic de Cesk Freixas, que apareix en el desè aniversari de la seva activitat damunt dels escenaris. Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical del seu inseparable guitarrista Víctor Nin. Protesta és el disc més rítmic i contundent de la seva discografia, i el que més s’acosta a una estètica propera al rock. En la vessant literària, aposta per un retorn a les arrels reivindicatives, per connectar-les amb un so més compacte i orgànic.


Veu i guitarra: Cesk Freixas.

http://www.ateneu.banyoles.cat/agenda.asp?offset=0&Id=1105

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.