Granollers, Puigdàlber i Girona

La PROTESTA segueix en ruta i, malgrat el fred de l’hivern que arriba de cop, ens proposa espais físics i mentals de reunió. La trobada sempre genera escalfor. I això és el que volem dir-vos. Divendres, dissabte i diumenge serem a Granollers, Puigdàlber i Girona, respectivament. Tres concerts per anar acomiadant un novembre que ens ha dut a recórrer, de nou, indrets preciosos del nostre país. La primera d’aquestes actuacions serà el divendres a Granollers, amb l’amic i poeta Roc Casagran. La segona, el dissabte, al nostre Penedès natal, a Puigdàlber, poble a tocar d’allà on vaig néixer. La tercera, el diumenge, a Girona. Aquestes dos darrers concerts els durem a terme amb el format de duet, amb l’inseparable mestratge de l’amic i guitarrista Víctor Nin. Per a més informació (hores, llocs i entrades), cliqueu al següent botó:

Consultar l’agenda

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.