Conversa amb Lluís Llach

Aquest dimarts, a les 10.00 hores del matí, hem fet un experiment al programa El Suplement de Catalunya Ràdio, conduït i presentat per Ricard Ustrell. Es tractava d’una conversa sense moderador, únicament amb la falca d’una veu en off que anava llançant preguntes. A dins l’estudi hi érem en Lluís Llach i un servidor. Ha sigut un plaer poder conversar de l’ofici de fer cançons, del valor social de la cultura, de l’ego dels creadors. Tot amb molta humilitat i sinceritat. Si voleu recuperar l’àudio i escoltar els 30 minuts de conversa, ho podeu fer clicant el següent botó.

Escolta la conversa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s