Sorteig de samarretes!

Bon dimarts a tothom! Amb anterioritat ja hem sortejat samarretes i dessuadores al Facebook i al Twitter. Però aquesta vegada ens venia molt de gust fer-ho al nostre lloc web. Tonteries nostres, ja ho sabem. Així que si voleu aconseguir una d’aquestes samarretes del nostre darrer disc PROTESTA, només heu d’omplir el següent formulari!

D’entre totes les persones que hi participeu, sortejarem una d’aquestes samarretes. Teniu temps fins dijous 28 de gener de 2016 a les 23.00h de la nit. Anunciarem la persona guanyadora en aquest lloc web, que rebrà un correu electrònic amb la notificació. Gràcies per participar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s