Concerts a València i Elx

Bona setmana, amics i amigues. D’aquí a uns dies, tornarem al País Valencià per a fer-hi dues actuacions. Seran a les ciutats de València i Elx. La primera serà el divendres 12 de febrer a l’auditori del Centre Octubre de València. La segona, el dissabte 13 de febrer a la sala cultural La Llotja d’Elx. Ambdós concerts els realitzarem en format de duet, i això vol dir que, després de molts mesos sense poder-ho fer al sud, podrem gaudir del mestratge, la presència i la guitarra del gran Víctor Nin. Us hi esperem!

Veure l’agenda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s