Cap a Almacelles!

Els camins connecten els llocs i, de retruc, les persones. Quan cantem cançons, d’alguna manera també estem traçant camins, perquè tot allò que no ha pogut fer abans la gestió política ho pot fer simbòlicament una cançó. I avui visitem un d’aquests territoris maltractats del nostre país. Ens n’anem cap a les comarques de Ponent, l’oest oblidat que algun dia ha de ser nord. Avui, a partir de les 22.30 hores de la nit, farem un concert a guitarra i veu a l’Auditori del Centre Cultural d’Almacelles. L’entrada és gratuïta, i esperem poder traçar un camí que ens permeti no oblidar mai més que el nostre país ho és perquè el volem sencer.

12633144_10208593833674076_613057594_o

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.