Alè de taronja sencera

Alè de taronja sencera serà el meu segon llibre. El meu primer poemari. Una nova aventura literària que editarà, de nou, Tigre de paper, i serà a les llibreries a partir del 25 de març. Amb el pròleg de l’escriptor Roc Casagran, i la il·lustració de portada de Carles Esquembre, Alè de taronja sencera és un recull de versos per tornar-nos a reafirmar en la idea que respirar, que viure, significa no deixar mai d’obrir horitzons. Durant els propers dies us anirem informant de més detalls. De moment, us deixem amb aquest enllaç.

Alè de taronja sencera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s