Presentació d'”Alè de taronja sencera”

Com us vam anunciar ahir, aquest dijous 24 de març ja trobareu el meu primer llibre de poesia Alè de taronja sencera a les llibreries. I per a aquelles persones que ens hi vulgueu acompanyar, el dimecres 30 de març, a les 19.00 hores, durem a terme la presentació oficial a l’Espai Vilaweb de Barcelona, amb Ricard Ustrell (periodista), Roc Casagran (escriptor i autor del pròleg), Bel Zaballa (periodista) i Rubèn Sànchez (psicòleg i formador en matèria de violència de gènere). Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s