Alè de Vilafranca

Estem vius! Sí, l’acumulació de presentacions ens regala oxigen contra l’anòxia quotidiana (com canta en Jordi Montañez). Ahir a Rubí va ser genial: moltíssima gent, amb la Montse Flores acompanyant-me magistralment, i en un espai boniquíssim com ho és La Biki. Gràcies! I res, que avui ens n’anem cap a la meva petita pàtria. Avui toca el Penedès, i la seva capital: Vilafranca (ja em disculpareu els de Vilanova). Hi serem a partir de les 19.30 hores al Casal Popular. I presentarem l’Alè de taronja senceraL’amor fora de mapa d’en Roc Casagran. Tot a la vegada, com a bons germans!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s