“Alè de taronja sencera”: 3a edició!

Ens esteu deixant sense paraules. El llibre va arribar a les llibreries el mes de març. A l’abril ja vam haver de fer la segona edició. I tres mesos després de la seva sortida, hem hagut de fabricar la tercera edició. No ens ho esperàvem, i estem molt i molt contents. Seguirem treballant per fer arribar els versos a tots els indrets del nostre país, insistint en una sola idea: la poesia com a relat per a sentir-nos-hi representats. Gràcies per ajudar-nos en aquesta batalla cultural. Gràcies per acompanyar-nos tant, i acompanyar-nos tan bé!

+ INFO COMPRAR
 A LA INTEMPÈRIE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s