Final de gira

No he fet mai un final de gira. Aquest cop, em ve molt de gust. Porto 13 anys dedicant-me ininterrompudament a aquest ofici tan bonic i tan complicat de fer cançons. 13 anys reconeixent-me en cada racó del nostre país, de gent diversa i cases plenes de caliu. He fet gairebé 1.500 concerts, i ara vull aturar-me. Però, abans, vull celebrar la vida i la protesta amb vosaltres. El divendres 11 de novembre de 2016 faré l’última actuació i deixaré de fer concerts fins a la sortida del que serà el meu 6è treball discogràfic. Aquesta darrera actuació-final de gira, serà amb banda i amb moltíssims artistes convidats, com en les millors ocasions. T’hi esperem!

Comprar entrades

cesk - encisat (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s