La Bisbal d’Empordà, Banyoles, Peralada, Artesa de Segre i Maó

Sí, amigues i amics. La setmana que ve ens espera una marató de concerts. Dilluns serem a La Bisbal d’Empordà, celebrant la seva Festa Major a l’espai dels Voltors (Pista Mas Clarà). Dimarts ens n’anirem cap a Banyoles, on farem una actuació al mig de l’estany i damunt de la barca La Tirona. Divendres viatjarem cap a Peralada i al seu Claustre Romànic de Sant Domènec (a la fotografia). Dissabte marxarem de l’Empordà per anar a fer una actuació a Artesa de Segre. I diumenge ens n’anirem cap a Es Claustre de Maó, per a presentar el disc PROTESTA a Menorca.

Veure l’agenda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s