Peralada, Artesa de Segre, Maó i Ciutadella

Aquests propers dies ens mourem per diversos indrets del país. Com ja vam anunciar fa algunes setmanes, al novembre farem un final de gira i ens aturarem uns mesos per descansar. Els últims cops de cua d’aquest disc PROTESTA deixaran pas al naixement del nostre sisè treball discogràfic, i aquests dies que vénen serem a Peralada (divendres), Artesa de Segre (dissabte), Maó (diumenge) i Ciutadella (dimarts). Els concerts no s’aturen, i podeu veure’n tots els detalls a l’enllaç que us deixem a continuació.

Veure l’agenda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s