Cap a Vilafranca del Penedès!

Demà diumenge serem a casa, a Vilafranca del Penedès, celebrant la més típica, que és la Festa Major de la capital de l’Alt Penedès. Hi farem un concert en format de trio (amb Víctor Nin i en Toni Mena a les guitarres), a partir de les 23.59 hores de la nit i a la Plaça Sant Joan. A més, tindrem la gran sort de tornar a escoltar la veu de la Marta Solé, que va ser la nostra corista durant moltíssims anys, i a qui convidarem a cantar un parell de cançons! També compartirem cartell amb el grup penedesenc Miaú, que actuaran després de nosaltres. Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s