Anglès, Barcelona i Balaguer

No parem, això no s’atura, i el motor de la protesta aquesta setmana ens durà a Anglès, Barcelona i Balaguer. La primera parada serà a aquesta població de la comarca de la Selva: Anglès, a les 21.00 hores, al carrer d’Avall. La segona parada serà a Barcelona, a la Setmana del Llibre: divendres a les 20.00 hores hi presentarem i hi recitarem els poemes del llibre Alè de taronja sencera. I dissabte, farem la tercera parada a Balaguer: apunteu-vos-ho a les agendes, que serà al Monestir de les Franqueses (a la fotografia), en el marc de la primera edició del Festival Fites, a partir de les 19.30 hores i compartint escenari amb el gran amic i cantautor Jordi Montañez.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.