Sueca, la Canonja i Vilobí del Penedès

Tooooornem a la càrrega! Aquesta setmana celebrarem la diada del 9 d’octubre i del País Valencià a la ciutat de Sueca, allà on va néixer i viure Joan Fuster, allà on es va forjar el nom i la cosa de la nostra nació. Ho celebrarem el dia 7 (divendres), a partir de les 20h al Casal Jove de la ciutat. Després, pujarem cap amunt. Dissabte al matí serem a la Canonja per fer córrer la llengua: cap a les 12h, a la Plaça del Castell. I a la nit del mateix dissabte, per acabar de polir el dia, serem a Vilobí del Penedès: a les 21.30h, a la Plaça Major i en format de duet, on m’acompanyarà el gran mestre de la guitarra… Víctor Nin!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada