Punt i a part

Després de 13 anys ininterromputs recorrent el país amb les nostres cançons, aquest divendres fem un punt i a part. Estarem uns mesos lluny dels escenaris, preparant un nou disc i aprenent a trobar a faltar la màgia dels directes. Divendres farem el nostre primer final de gira, al Teatre SAT de Sant Andreu de Palomar (Barcelona), amb moltíssimes col·laboracions, amigues i amics que ens acompanyaran en un dia que serà molt especial. Queden molt poques entrades! I tu, ja tens la teva?

COMPRAR ENTRADES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s