Diari de gravació · Dia 1

Sí: hem començat a gravar el nostre 6è disc. Als Estudis LaBeDoble. A Terrassa (ho sento, Roc). I com us vaig prometre diumenge, cada dia intentaré fer-vos un resum audiovisual per explicar-vos què ha passat a dins d’aquestes quatre parets. Avui han vingut els estimadíssims Rai Iniesta (bateria) i Cesc Martorell (baixista) a gravar els fonaments de les noves cançons. Demà, prosseguirem. I el que veureu en aquest vídeo de 30 segons és una mini-crònica divertida d’aquest primer dia de gravació. ATENCIÓ: Avís per a professionals >>> Això que esteu a punt de veure pot ferir la vostra sensibilitat: és un vídeo casolà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s