Diari de gravació · Dia 12 (i últim)

Amigues i amics, el diari de gravació arriba a la seva fi. Bàsicament perquè ja hem acabat d’enregistrar el 6è disc. Han sigut unes setmanes intenses, de donar el millor de nosaltres. Voldria agrair molt especialment la implicació i la professionalitat d’en Victor Nin que, a banda d’encarregar-se de la producció musical i dels arranjaments, m’ha demostrat (una vegada més) que és una persona autèntica, apassionada i sincera. L’estimo, ell ja ho sap. Ahir vam tenir la grandíssima sort de poder comptar amb la col·laboració de la Gemma Humet, una de les veus més boniques dels Països Catalans. Aquest és el darrer vídeo del diari, però diria que encara serem a temps de fer-ne algun de “gamma extra”…

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.