Voleu col·laborar al nou videoclip?

Estem preparant el llançament de les primeres cançons del nostre sisè disc PROPOSTA, que veurà la llum oficialment el 17 de març. D’entre les tasques de preparació, hi ha la gravació de videoclips. Per al primer d’ells, us volem fer una proposta: convidem a la gent de Formentera, Eivissa, Mallorca i Menorca que ens enviï postals d’aquests llocs amb la condició que hi surti en gran el nom de la població/illa i es vegi mínimament el mar. Us adjuntem una postal a mode d’exemple. D’entre les rebudes en triarem una. Teniu temps fins el 12 de febrer. Ens podeu enviar la postal a:

Clack Audiovisual, SCCL
Carrer Santa Rita, 1 (Cafè de Mar)
08301 Mataró (Barcelona)

postalceskfreixas

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.