“Aquí, la bellesa i la dignitat”

Us presentem la primera cançó del nostre 6è disc #PROPOSTA (Dmusical, 2017)! “Aquí, la bellesa i la dignitat” és un homenatge a les persones humils, sinceres i senzilles que malden per deixar de sobreviure i busquen passar els seus dies lliures de la càrrega de tota opressió i precarietat.

La cançó parteix d’un text que va escriure Julio Cortázar el gener de 1983 després de la seva visita a Managua, i que va incloure en el seu llibre “Nicaragua tan violentamente dulce”.

Aquest videoclip és una producció de Dmusical i ha sigut gravat per Suport Films, un dia de febrer de 2017 a l’estudi de la dissenyadora Marta Bellvehí, que apareix en el videoclip juntament amb el cantautor riudebitllenc.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.