Tots els detalls del primer videoclip

Dimecres al migdia vam presentar la primera cançó i videoclip del nou disc PROPOSTA, que sortirà al carrer el 17 de març. Aquí, la bellesa i la dignitat amaga algun petit secret que ens agradaria poder-vos explicar.

El videoclip es va enregistrar a inicis del mes de febrer de 2017 a la Vila de Gràcia. Per a poder-lo dur a terme, vam voler ensenyar la connexió entre la vessant musical i el disseny del disc, que ha realitzat la il·lustradora Marta Bellvehí. Per aquest motiu el vam enregistrar a l’estudi que té la Marta a Barcelona.

La història que explica la cançó és la mateixa que la Marta dibuixa en el videoclip. Agafant els eixos temàtics bàsics de la lletra, posa imatge a l’harmonia i la melodia. Per a poder-lo enregistrar, vam comptar amb la professionalitat de Suport Films, que va instal·lar quatre càmeres, una d’elles en pla zenital (des de dalt), per tal que fos possible observar l’avenç del treball de la Marta. Ho vam enregistrar tot d’una sola vegada, com en les millors ocasions. I el resultat ens va encantar.

La idea i la producció del videoclip és de Dmusical, la discogràfica (i també la nostra empresa de management) que editarà aquest nou disc.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.