“Potser per tu”, el segon avançament!

Avui dijous i demà divendres la revista Enderrock avança la segona cançó i el segon videoclip del nostre nou i sisè disc PROPOSTA (Dmusical, 2017). D’aquesta manera, i en exclusiva, ja podeu escoltar-la (i veure-la) al seu lloc web.

Potser per tu és la cançó que feia 13 anys que volia escriure. És també el videoclip que feia 13 anys que volia que il·lustrés una de les meves creacions. És, segurament, un dels temes del que estic més orgullós d’haver escrit. La feina d’en Víctor Nin, amb els arranjaments i la producció musical, m’emociona. I el treball visual que la productora cooperativa Clack ha fet amb el videoclip, amb l’actor Josep Julien com a protagonista, em sembla excel·lent. Espero que us agradi, que en gaudiu, que pugueu fer el viatge i recórrer el país amb mi.

Escoltar i veure “Potser per tu”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada