Com pots aconseguir el nou disc #PROPOSTA?

El nou disc PROPOSTA el trobaràs en els següents punts de venda. Veuràs que en aquest llistat no hi ha grans superfícies ni empreses multinacionals. Això, per a nosaltres, té un motiu i una raó de ser. La nostra música, la nostra cançó d’autor, explica moltes lluites i parla d’un nosaltres que pateix, però que porta la mirada clavada en un horitzó d’esperances necessàries. Arrel d’aquesta proximitat i d’aquesta manera d’entendre la música com un element de quilòmetre zero, hem apostat per distribuir el disc només en aquelles botigues on valoren i tracten la música com es mereix: amb respecte, amb dignitat, amb coherència. És per aquest motiu que hem volgut que el nostre sisè disc PROPOSTA el pugueu trobar a les botigues de música de tota la vida que, malauradament, són poquíssimes. Trepitgeu-les, visiteu-les, recorreu-les. Oloreu la passió que s’hi respira, i noteu aquella estranya sensació que recorrerà els vostres cossos quan toqueu un disc amb les mans. La persona que us atengui us en donarà la seva opinió. Potser us recomanarà alguna altra novetat. O un disc de fa més anys. És igual. Veureu que tot tindrà sentit. Que si la música s’ha de vendre en algun lloc, el lloc ha de ser allà.

BOTIGA OFICIAL http://ceskfreixas.thestoreteam.com/ca/ (a partir del divendres 17 de març)
Ja pots reservar el disc!

DIARI ARA
Al Principat de Catalunya, amb el Diari ARA el cap de setmana del 18 i 19 de març de 2017. Els lectors de l’Ara Balears podran reservar-lo a promocions@arabalears.cat i a través del correu electrònic se’ls informarà de com fer el pagament i la recollida.

BOTIGUES FÍSIQUES I ALTRES DISTRIBUÏDORS (a partir del dilluns 20 de març):

  • Sant Pere de Riudebitlles: Llibreria JO.BE. (c/ Nou, 3)
  • Barcelona: Vilaweb (c/ Ferlandina, 43)
  • Girona: Moby Disk (Rambla de la Llibertat, 46)
  • Vic: Martulina Discos (c/ Sant Antoni, 11)
  • Reus: Discos Qui’k (c/ Sant Joan, 16)
  • Igualada: Posa’l Disc (Plaça del Rei, 1)
  • València: Macondo (C/ Utiel, 12)
  • Productes de la Terra (www.productesdelaterra.cat)

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.