13 dies per la presentació de #PROPOSTA!

Queden 13 dies pel concert de presentació del nou disc PROPOSTA! Us recordem que serà el divendres 7 d’abril de 2017 a l’Auditori de Girona, i comptarem amb la participació de Roc Casagran (poeta), Enric Carreras (pianista i compositor), Yacine Belahcene (cantant), Joan Boada (llaütista) i Núria Lozano (acordionista). El concert tindrà un repertori renovat, l’executarem amb tota la banda i, per primera vegada, estarem envoltats d’una escenografia creada especialment per aquest nou disc. Queden poquetes entrades! I tu, ja tens la teva? 😉

Comprar entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s