Escolta el nou disc #proposta a Spotify!

Farà un mes que el nostre sisè disc va veure la llum, i des d’aleshores fins avui no hem parat de rebre comentaris de persones que heu tingut un moment per a escoltar-lo. La veritat és que estem molt contents, i ja tenim ganes de reprendre la gira que vam iniciar la setmana passada a l’Auditori de Girona. Si encara no has descobert les noves cançons, o tens ganes d’escoltar-les de nou, pots fer-ho a les plataformes digitals. En aquesta ocasió, tot seguit us deixem la playlist del disc, i també l’enllaç per a poder-lo escoltar a dins d’Spotify.

Enllaç directe a Spotify

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s