La nostra botigueta

Des de fa unes setmanes, coincidint amb el llançament del nostre últim disc Proposta, tenim una nova botiga en el nostre lloc web. Es tracta d’un espai gestionat per un equip professional, el de The Store Team (logotip a la imatge), on s’ofereixen diversos productes relacionats amb el nostre projecte musical. Un cop a dins de la botiga (hi podeu accedir clicant a l’enllaç que trobareu al final d’aquest article), hi veureu dues seccions: una de discos, i una altra de llibres. Aneu a la que més us interessi i… remeneu, compareu, compreu. Tot vostre!

Anar a la botiga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s