Avui, a Camallera!

Tornem a començar unes setmanes intenses que vénen carregades de concerts. Avui serem a l’Alt Empordà, al poble de Camallera, fent una actuació amb el guitarrista Víctor Nin en el marc del Festival Camallera Cançó d’Autor. Tot això passarà a la Plaça Feliu a partir de les 22.00 hores de la nit.

I recordeu que demà dissabte, a partir de les 22.30 hores de la nit, serem a la Plaça de l’Església del meu poble, a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès), realitzant un concert amb tota la banda per celebrar la XIII edició de la Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s