Concerts d’aquesta setmana (*)

Bon i sediciós dimecres, amics i amigues! Aquesta setmana tenim concerts a Sallent (divendres) i Caldes de Montbui (diumenge). Com bé sabeu, Catalunya viu un moment històric de mobilitzacions constants i arreu, que ens situaran a les portes de la nostra independència nacional. L’asterisc que hem col·locat al títol d’aquesta entrada es refereix a això: si no hi ha cap nou atac col·lectiu cap al nostre país que ens impedeixi fer-les, les actuacions de Sallent i Caldes de Montbui es duran a terme sense alteracions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s