Bon any 2018!

Arribem al final d’un nou calendari. És moment per a posar damunt la taula totes aquelles coses bones i dolentes que hem viscut. A vegades és un simbolisme necessari. Tot continua, o quasi tot, i és just aturar-nos per agafar oxigen i tenir una estona per a nosaltres. El 2017 segurament ha sigut un any d’aprendre a conviure. Conviure amb les partides i conviure amb les arribades. Conviure amb l’alegria i conviure amb la tristesa. La vida és una mescla estranya de sabors, suposo que per això la vivim tan intensament.

Des d’aquesta petita i humil finestra us vull desitjar una molt bona entrada al 2018, que sigueu feliços i cuideu a les persones que més estimeu. Que la música pugui seguir acompanyant-nos durant molts més anys i que sapiguem trobar-nos en aquest lloc comú que són les cançons.

Gràcies per cuidar-me tant i fer costat a aquest petit taller d’escriure cançons que porta el meu nom propi però que és possible gràcies al treball en equip. Al Víctor Nin (guitarrista i arranjador), al Roger Vidal (management i contractació), a la Cristina Salvà (discogràfica) al Jordi Puig (comunicació i premsa) i al Rai Iniesta, Pau Romero i Cesc Martorell (músics de la banda).

Aquest 2018 arribarà amb molts concerts (ja has mirat l’agenda?) i amb moooooltes sorpreses, i tinc ganes d’anar-vos-les explicant!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.