Avui faig 14 anys!

Va ser un 4 de gener de 2004 al bar Jimmy Jazz d’Igualada. Amb en Víctor Solana a les percussions i l’Albert Queraltó acompanyant-me a la guitarra. Tenia 19 anys tremolosos de nervis i molta innocència que no em pesava. Ho recordo amb tota la nostàlgia també tremolosa i la memòria entelada, perquè aquell va ser el meu segon naixement. El meu primer concert com a cantautor el vaig fer envoltat de persones precioses que ara quasi mai no veig, a qui hauria de dedicar abraçades i trobades molt més sovint. Van acompanyar-me en una excursió cap a un lloc inconegut i l’embranzida no ha perdut força. Avui celebro 14 anys damunt dels escenaris com a cantautor, i em fa feliç poder-ho compartir amb totes i tots vosaltres. La fotografia que acompanya aquest apunt és d’en Carles Rodríguez, me la va fer l’any 2006 i és la primera fotografia que un fotògraf professional em feia per a la premsa musical: la portada de la revista Enderrock. Gràcies per ser-hi, boniques i bonics!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.