Aquest divendres, amb banda a Cardedeu!

El gener ha vingut carregat de concerts, i aquest divendres tornarem a l’estimadíssima Cardedeu, vila que sempre ens ha acollit amb les abraçades més obertes que coneixem. Fa molts anys, vam participar en una de les primeres edicions del Tastautors, festival de cançó d’autor que posa damunt la taula (i de l’escenari) la cultura pausada i alguna cosa més que la mirada contemplativa. Ens en vam enamorar des d’aleshores, i és un autèntic plaer (gran, gran) poder-hi tornar tants hiverns després amb tota la banda. Això serà divendres, compartint cadafal amb Pau Blanc, a partir de les 22.00 hores de la nit i al Teatre Auditori de Cardedeu. Us hi esperem!

Entrades

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada