Ja arriba el nou disc…

Bon dimarts, amics i amigues! Estic a punt de presentar-vos el meu setè disc. La gravació ja ha finalitzat, tenim les mescles de les cançons fetes, i ara tot just hem iniciat la fase de la masterització, que és la cirereta final perquè tot es posi a lloc i soni com havíem somiat. I, sabeu què? Estic molt nerviós! Tinc moltíssimes ganes de començar a ensenyar-vos els primers detalls, perquè en aquest nou treball discogràfic ens hi hem deixat, literalment, la pell. Estic enormement agraït a la feina que ha fet en Victor Nin (el guitarrista que m’acompanya des de fa 12 anys, i que en aquest disc ha sigut l’encarregat dels arranjaments musicals), la del productor Roger Rodes (el de la fotografia, que ha sabut llegir a la perfecció el que buscava i ho ha fet sonar com mai, ja ho veureu), i la d’en Yves Roussel (que està al comandament de la masterització). Aviat us en començarem a explicar coses… I vosaltres, en teniu ganes?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada