“Festa Major”, el nou disc de Cesk Freixas

Amics i amigues, em complau informar-vos que el meu nou disc es titularà Festa Major i sortirà a la venda el proper 4 de gener de 2019, el dia que farà 15 anys exactes que vaig fer el meu primer concert.

Són molts anys de carretera, coneixences i aprenentatges, i he procurat que tot aquest bagatge professional i emocional impregnés les noves cançons. Festa Major és un disc extremadament conceptual. En un moment on sembla que escoltar més d’una cançó sigui una proesa, he cregut oportú escriure un treball que segueix un argument que té com a pal de paller la celebració de la vida.

Per a fer-ho possible, ha sigut imprescindible en Victor Nin (qui ha fet tots els arranjaments de manera sublim), en Roger Rodés (productor musical i enginyer de so de Medusa Estudio, on hem gravat el disc, i qui ha sabut entendre i llegir a la perfecció el so i l’estètica que buscava) i l’Yves Roussel (qui ha fet el mastering més impressionant que he vist mai).

Com veieu, l’acompanyament físic del disc també és diferent. Volia fugir del plàstic i del digipack, i tornar a recuperar el valor afegit del disc (també) com a objecte. La feina artesanal del Col·lectiu Bauma i les il·lustracions de la Ivonne Navarro ens presenten un treball que té forma de capsa amb moltes sorpreses al seu interior.

Com us deia, a partir del 4 de gener de 2019 ja el podreu trobar a totes les botigues i a les plataformes digitals. Abans, però, podreu fer-ne algun tastet. El disc neix sota el paraigua de la discogràfica U98 i en aquests propers dies us n’anirem desgranant tots els detalls. Visiteu-nos sovint, que encara tenim moltes notícies per compartir amb vosaltres!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada